nieuws

Containerterminal bij 
Lelystad stap dichterbij

bouwbreed Premium

Met de ondertekening van een overeenkomst tussen de Theo Pouw Groep en de provincie Flevoland is de realisatie van een containerterminal ten noorden van Lelystad een stap dichterbij gekomen. De Theo Pouw Groep gaat de terminal exploiteren als die er tenminste komt.

Medio december moeten Provinciale Staten van Flevoland een besluit nemen over het investeringsvoorstel voor de nieuwe haven. De provincie wil die graag realiseren omdat die belangrijk wordt geacht voor versterking van de economische structuur in de polder. Ook draagt Flevokust bij aan de werkgelegenheid in de provincie.

De Theo Pouw Groep vindt Lelystad een interessante locatie voor een containerhaven. Flevokust betekent een uitbreiding van het netwerk van al bestaande terminals van de groep. Lelystad past goed in dat logistieke netwerk.

Reageer op dit artikel