nieuws

BAM worstelt naar kleine winst

bouwbreed Premium

BAM worstelt naar kleine winst

BAM worstelt op de Nederlandse markt. Vooral door zwakke resultaten op de thuismarkt boekt het bouwconcern in het segment bouw & techniek over de eerste negen maanden een verlies van 9,4 miljoen euro.

Dankzij winsten op vastgoed en publiek-private samenwerkingsprojecten sluit de aannemer het derde kwartaal af met een bruto winst van 20 miljoen euro.

Met de vakbonden is BAM volgens bestuursvoorzitter Rob van Wingerden vergevorderd over het afsluiten van een sociaal plan voor de komende sanering. In de eerste helft van 2015 zal de bouwer in Nederland ongeveer 435 banen schrappen. De woningverkopen vertonen op een laag niveau een sterk stijgende tendens.

Lees verder: Bouw en infra BAM diep in rode cijfers

Reageer op dit artikel