nieuws

Timpaan bouwt tweehonderd huizen

bouwbreed Premium

Timpaan bouwt tweehonderd huizen

Projectontwikkelaar Timpaan begint binnenkort met de uitvoering van zeven woningbouwprojecten. Bij elkaar zijn deze goed voor een tweehonderdtal woningen. De bouwlocaties liggen in de gemeenten Alkmaar, Lisse, Haarlemmermeer, Nijkerk, Aalsmeer, Bodegraven-Reeuwijk en Utrecht.

Dat voor al deze projecten vrijwel tegelijk het startsein kan worden gegeven, komt volgens Timpaan door de voorspoedige verkoop. Het repertoire bestrijkt een breed scala. Het omvat luxe appartementen, stadswoningen, vrijstaande villa’s, startersappartementen, seniorenappartementen, twee-onder-een-kappers en Veranda-woningen. De laatste zijn een eigen concept voor goedkope grondgebonden woningen. Voor een project met grondgebonden woningen maakt Timpaan eveneens gebruik van concepten uit de BAM Wooncollectie.

Reageer op dit artikel