nieuws

Strukton pakt installaties ambtswoning Rutte aan

bouwbreed Premium

Strukton pakt installaties ambtswoning Rutte aan

Strukton Worksphere heeft een onderhoudscontract getekend met het Rijksvastgoedbedrijf. De onderneming gaat de elektrotechnische en klimaattechnische installaties van in totaal 700.000 vierkante meter aan gebouwen onderhouden.

Het gaat onder meer om een aantal ministeries, de ambtswoning van premier Rutte en enkele objecten in het zuiden van Nederland en Noord-Holland. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het prestatiecontract heeft een duur van vier jaar, maar kan twee keer met een jaar verlengd worden. Strukton Worksphere heeft de aanbesteding gewonnen op basis van economisch meest voordelige inschrijving (emvi). Het Rijksvastgoedbedrijf koos voor het bedrijf “vanwege de kennis van de klant en de expertise”, meldt Strukton.

Reageer op dit artikel