nieuws

Huiseigenaren dankzij bouw goedkoper uit

bouwbreed

Huiseigenaren dankzij bouw goedkoper uit

In twee jaar heeft de bouw in Overijssel hard gewerkt aan verduurzaming van 12.000 koopwoningen. Daardoor besparen de eigenaren ruim 10 miljoen euro op hun energierekening.

Dat bleek tijdens de presentatie van de resultaten van Slim Energie Thuis, een project van de provincie Overijssel. Meer dan 250 bouwbedrijven hebben zich actief aangesloten bij de Overijsselse aanpak die ervoor gezorgd heeft het aanbod af te stemmen op de vraag. Veel bedrijven werken samen in één van de 24 consortia die zijn opgericht om huiseigenaren beter van dienst te kunnen zijn. “Het project is een belangrijke stimulans voor de regionale economie en de werkgelegenheid”, zegt gedeputeerde Rietkerk.

Reageer op dit artikel