nieuws

Campagne waarschuwt voor gevaren hogedrukhydrauliek

bouwbreed Premium

Campagne waarschuwt voor gevaren hogedrukhydrauliek

Holmatro uit Raamsdonksveer waarschuwt met zijn campagne ‘Feel the pressure’ voor de gevaren van hogedrukhydrauliek.

De campagne moet monteurs en technici ertoe aanzetten veilig te werken aan hydraulische installaties met hoge druk. Ondeskundig gebruik van hoge druk hydraulische gereedschappen komt regelmatig voor binnen de industrie, constateert het bedrijf. Dat gebeurt in de vorm van onder meer zelf gemonteerde verlengstukken, de foutieve montage van lagedrukcomponenten aan hogedrukgereedschappen en onzorgvuldig gebruik. Het Holmatro Testteam waarschuwt voor gevaren door bijvoorbeeld risico’s na te bootsen en uit te leggen hoe erger kan worden voorkomen. Op de campagnewebsite vinden monteurs en technici informatie over hogedrukhydraulieken verklarende filmpjes. Het bedrijf bestrijdt ook met trainingen en advies gevaren.

Reageer op dit artikel