nieuws

Bouwvakker Utrecht zwaargewond na val

bouwbreed Premium

In Utrecht is gisterochtend een bouwvakker zwaargewond geraakt nadat hij enkele meters naar beneden was gevallen. De man was aan het werk bij de vestiging van Ikea. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat een traumateam werd opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht, aldus de lokale media.

De afgelopen twee weken vielen er meerde incidenten met bouwvakkers te betreuren. Zo liep een bouwvakker anderhalve week geleden verwondingen op bij station Tilburg toen een enorme betonnen plaat naar beneden viel. Vorige week kwam een wegwerker om het leven bij een ongeluk op de A12 bij Woerden. Hij raakte bekneld nadat een vrachtwagen op een pijlwagen botste. De man overleed ter plekke. Een andere wegwerker raakte zwaargewond.

Reageer op dit artikel