nieuws

BIA Nederland verkoopt meeste hybride Komatsu’s

bouwbreed Premium

BIA Nederland verkoopt meeste hybride Komatsu’s

BIA Nederland is van alle Europese en Noord-Afrikaanse landen het meest succesvol geweest met het verkopen van de Komatsu HB215 hybride rupsgraafmachines.

Voor het verkoopsucces overhandigde Keiko Fujiwara (Managing Director & CEO van Komatsu Europe) een fraaie Award aan Ben Möhlmann, Sales Manager van BIA Nederland. De Award werd uitgereikt tijdens de eind september in Estoril (Portugal) gehouden dealermeeting van Komatsu.

In Nederland direct goed ontvangen

Ben Möhlmann: “De Komatsu HB215LC-2 is in Nederland direct goed ontvangen. De machine sluit volledig aan bij de wensen van de Nederlandse markt. Door de hoge brandstofkosten in Nederland is de HB215LC-2 relatief snel terug te verdienen, afhankelijk van de toepassing, doordat deze tot 40 procent brandstof kan besparen. Hierbij speelt ook mee dat de machine is opgenomen in de MIA/Vamil regeling. Daarnaast is de machine ook nog eens een grote aanwinst als het gaat om de CO2-prestatieladder en openbare aanbestedingen.”

Al meer dan 2500 hybrides wereldwijd

In 2008 bracht Komatsu als eerste constructeur een hybride machine op de markt. Zes jaar later zijn niet minder dan 2500 hybride graafmachines van Komatsu wereldwijd aan de slag. De nieuwe HB215LC-2 hybride rupsgraafmachine werd in mei 2014 op de Europese markt gelanceerd en is alweer de derde generatie hybride van Komatsu.

Meer info: http://netherlands.biagroup.com.

Reageer op dit artikel