nieuws

Afvoer valt met Tece weg tegen vloer

bouwbreed Premium

Tece levert roosterranden waarin bestaande vloerafwerkingen kunnen worden gezet voor zijn puntafvoeren van het type Tece-drainpoint S. Een vloer wordt zo volgens de leverancier een optisch geheel.

Voor de afvoer met een rooster van 100 millimeter in het vierkant levert Tece een roosterrand zonder raam waarop de tegel of het natuursteen wordt bevestigd. De afvoer is op deze wijze bijna onzichtbaar weggewerkt. Voor de grotere uitvoering van 142 in het vierkant biedt het bedrijf een roosterrand met een dunne rand van roestvast staal waarin een stuk tegel of natuursteen wordt bevestigd. Ook bij deze oplossing lijkt de vloer één geheel, met een accent bij de afvoer. Toebehoren als stanksloten zijn universeel inzetbaar, omdat ze dezelfde diameter hebben als het opzetstuk.

Reageer op dit artikel