nieuws

Ook tweede Friese consortium protesteert tegen gunning Thialf

bouwbreed

Ook tweede Friese consortium protesteert tegen gunning Thialf

Van Wijnen en Friso Bouwgroep zijn het niet eens met de voorlopige gunning van het project Nieuw Thialf aan Ballast Nedam en spannen een kort geding aan. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Het Friese consortium, dat naast Van Wijnen en Friso Bouwgroep bestaat uit Alynia Architecten en advies- en ingenieursbureau Antea Group, eindigde als vierde in de procedure. Gisteren werd bekend dat de nummer twee de gunning aanvecht. Deze bouwcombinatie bestaat uit Bouwgroep Dijkstra Draisma, Jorritsma Bouw, technisch bureau ITTB, Pranger-Rosier Installaties, Ekwadraat en Gear Architecten. Het kort geding dient op 6 maart voor de rechtbank in Leeuwarden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels