nieuws

Nog jaar te gaan tot Matexpo 2015

bouwbreed Premium

Nog jaar te gaan tot Matexpo 2015

Van 2 tot 6 september 2015 wordt in Kortrijk (B) de tweejaarlijkse materieelvakbeurs Matexpo gehouden. Met nog een jaar te gaan komt de informatiestroom langzaam maar zeker op gang: met een eerste nieuwsbrief.

Matexpo wordt volgend jaar voor de 36ste keer gehouden, wederom op het uitdijende complex aan het President Kennedypark in Kortrijk. In 2013 kon de beurs namelijk voor de eerste keer uitpakken met een succesvol demoterrein aan de overkant van de weg. In 2015 wordt aan dit demoterrein een vervolg gebreid, zo laten de organisatoren weten.

“De nadruk zal nog meer worden gelegd op de live demonstraties van zoveel mogelijk verschillende types machines, zodat elke bezoeker er zijn gading vindt. Er wordt nu al volop gewerkt aan de voorbereiding van het demoterrein.”

Vernieuwing als uitgangspunt

Matexpo blijft vernieuwen, zowel in bestuurlijk als in praktisch opzicht. Niet alleen het bestuur onderging een verjongingskuur, met Johan Verhelst als nieuwe voorzitter, Filip Vereecke als ondervoorzitter en Peter Caset als Gedelegeerd Bestuurder.

Ook ook in de dagdagelijkse leiding kwam er verandering. Gregory Olszewski is sinds 2 juni de nieuwe algemeen directeur en wordt bijgestaan in de dagelijkse organisatie door Tine Claerbout (Services & Support) en Marc Steppe (Sales). 

Al meer dan 200 bedrijven ingeschreven

Nauwelijks enkele maanden na opening van de inschrijvingen, bevestigden al meer dan 200 bedrijven opnieuw hun deelname aan Matexpo. “Naast heel wat gekende namen, melden zich nu ook nieuwe spelers uit binnen- en buitenland aan om exposant te worden op Matexpo 2015, “aldus de organisatoren.

Inschrijven op de Matexpo-nieuwsbrief kan uiteraard via de website van de vakbeurs: www.matexpo.com/nl. Kijk onder ‘bezoekers’.

Reageer op dit artikel