nieuws

Mercedes traint in Amsterdam wereldwijde Vito-dealers

bouwbreed Premium

Mercedes traint in Amsterdam wereldwijde Vito-dealers

Mercedes-Benz Global Training heeft Amsterdam-Noord verkozen tot locatie voor de wereldwijde dealertraining van de nieuwe Vito. Uitvalsbasis is de Kromhouthal.

Ruim zeventig nieuwe Vito’s in diverse uitvoeringen staan gereed in en bij de Kromhouthal. Tot en met 8 oktober 2014 vormt die voormalige bedrijfshal in Amsterdam-Noord het toneel waarop de internationale dealerorganisatie van Mercedes-Benz wordt voorbereid op de introductie van de nieuwe Vito.

Uit vijftig landen

Circa 5500 bedrijfswagenmedewerkers uit meer dan vijftig landen reizen daarvoor af naar Amsterdam om door zo’n 35 specialisten van Mercedes-Benz getraind te worden in de veranderingen en verbeteringen aan de nieuwe Vito Gesloten bestelwagen en Tourer.

Nederland is mede gekozen omdat we een groot ‘distributieland’ zijn en de marktpositionering goed past bij het karakter en in de structuur van de stad Amsterdam, waar dan ook enkele testroutes langs en doorheen voeren.

Vanaf november leverbaar

Vanaf medio november wordt de nieuwe Mercedes-Benz Vito in een groot aantal uitvoeringen en koetswerkvarianten ook in ons land leverbaar, met een vanafprijs van 16.990 euro.

Meer info: http://bit.ly/1unCD2L.

Kromhouthal

Ook de Kromhouthal is omgevormd van een industrieel bedrijfsgebouw tot een culturele locatie. Op de website wordt dat nog eens benadrukt: “Hijskranen, stoere stalen constructies uit de tijd dat de fabrieksmotoren van Stork en Kromhout er draaiden en een plafond van 15 meter hoog met imposante lichtkoepels. Deze kenmerken maken de ruim 3000 vierkante meter grote Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam een unieke multifunctionele locatie voor bedrijfs-, commerciële en culturele evenementen.”

Meer info: http://kromhouthal.com.

Reageer op dit artikel