nieuws

Columbus Steel en WTB gaan samenwerken

bouwbreed

Columbus Steel en WTB gaan samenwerken

Betonstaalleveranciers Columbus Steel en Wapeningsteam Brabant (WTB) gaan samenwerken. De partijen uit België en Nederland gaan op de Nederlandse markt samen optrekken.

Het Belgische Columbus Steel, dat dit jaar naar eigen zeggen 100.000 ton staal verwerkt, zocht al langer naar een Nederlandse partner. Voor WTB, een samenwerkingsverband tussen EGBB en De Hommel, betekent de samenwerking volgens de bedrijven “een versterking van de competenties op het vlak van grote en middelgrote infrastructurele werken”. En dat komt goed uit, stellen de samenwerkende partijen, want de komende jaren staan er “nog een aantal” van deze projecten gepland. Columbus Steel en WTB willen hier samen “ten volle” op inspelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels