nieuws

Succes voor bodemonderzoeker Fugro in Australisch olieveld

bouwbreed Premium

Fugro profiteert van een grote olievondst 180 kilometer ten westen van Australië. De bodemonderzoeker deelt mee in de opbrengst door een alliantie met een van de concessiehouders. Fugro is bij het olieveld betrokken door de samenwerking met het bedrijf Finder Exploration, dat 20 procent van de concessierechten heeft. De bodemonderzoeker deelt voor de helft mee […]

Fugro profiteert van een grote olievondst 180 kilometer ten westen van Australië. De bodemonderzoeker deelt mee in de opbrengst door een alliantie met een van de concessiehouders. Fugro is bij het olieveld betrokken door de samenwerking met het bedrijf Finder Exploration, dat 20 procent van de concessierechten heeft. De bodemonderzoeker deelt voor de helft mee in de opbrengsten van Finder. Van zijn kant ondersteunt Fugro de maatschappij uit Perth bij een selectief deel van zijn onderzoek, als onderdeel van het opbouwen van een databank met bodemgegevens, waarvan meerdere klanten gebruik kunnen maken. In het concessiegebied bevinden zich ten minste vier oliehoudende lagen met diktes tussen de 26 en 46 meter in de Trias lage Keraudrenformatie.

Reageer op dit artikel