nieuws

Boskalis koopt voor 6,3 miljoen aandelen

bouwbreed Premium

Boskalis koopt voor 6,3 miljoen aandelen

Baggeraar Boskalis heeft van 18 tot en met 22 augustus voor bijna 6,3 miljoen euro aan eigen aandelen teruggekocht. Gemiddeld werd voor de waardepapieren 41,57 euro neergeteld.

De terugkoopactie past in het kader van het door Boskalis op 14 augustus aangekondigde inkoopprogramma. De onderneming heeft het plan opgevat om voor de jaarwisseling naar 2016 tot een maximum van tien miljoen eigen aandelen terug te kopen. Dit onder het voorbehoud van de resultaatontwikkeling en de gewenste balansverhoudingen. Tot vandaag kocht Boskalis 150.500 eigen aandelen. De onderneming kondigt aan om na weken waarin eigen aandelen zijn opgekocht telkens op maandag bericht te doen van de voortgang van het inkoopprogramma.

Reageer op dit artikel