nieuws

BAM onverwacht getroffen door merkwaardige koersduikeling

bouwbreed Premium

BAM herstelde maandag snel van de merkwaardige koersdaling op vrijdag 8 augustus. De prijs van een aandeel keerde terug naar even boven de 2 euro. Op grond van de laatste informatie verwacht BAM voor het eerste halfjaar voor belastingen op de nullijn uit te komen. Geen winst, geen verlies. De situatie met betrekking tot de […]

BAM herstelde maandag snel van de merkwaardige koersdaling op vrijdag 8 augustus. De prijs van een aandeel keerde terug naar even boven de 2 euro. Op grond van de laatste informatie verwacht BAM voor het eerste halfjaar voor belastingen op de nullijn uit te komen. Geen winst, geen verlies. De situatie met betrekking tot de twee infrawerken – zoals gemeld op 7 juli – noemt de bouwer stabiel en ongewijzigd. BAM heeft zich ten doel gesteld zijn kosten te verminderen, het werkkapitaal op orde te brengen en delen van het bedrijf te verkopen. De koersdaling vrijdag (-18,5 procent) noemt BAM uitzonderlijk. Het concern maakt op 21 augustus zijn halfjaarcijfers bekend.

Reageer op dit artikel