nieuws

Woning uit houten stapel-elementen

bouwbreed

Het Zwitserse Steko Bouwsysteem lijkt vaste voet aan de grond te krijgen in Nederland. Na enkele kleinere bouwwerken wordt in Zeeuws-Vlaanderen de eerste volledige woning uitgevoerd. Het systeem bestaat uit elementen van horizontale houten latten, bekleed met houten plaatmateriaal en verbonden met verticale houten balkjes. De elementen worden droog gestapeld en onderling verbonden met houten […]

Het Zwitserse Steko Bouwsysteem lijkt vaste voet aan de grond te krijgen in Nederland. Na enkele kleinere bouwwerken wordt in Zeeuws-Vlaanderen de eerste volledige woning uitgevoerd. Het systeem bestaat uit elementen van horizontale houten latten, bekleed met houten plaatmateriaal en verbonden met verticale houten balkjes. De elementen worden droog gestapeld en onderling verbonden met houten deuvels.

Logus BouwCenter is sinds anderhalf jaar de exclusieve importeur in Nederland. In Zwitserland, Duitsland en Italië zijn reeds honderden gebouwen met het systeem uitgevoerd.

> pagina 6: Woning van Zwitsers houtsysteem

Reageer op dit artikel