nieuws

Vastbouw levert eerste fase villapark Tsjechië op

bouwbreed Premium

Het villapark Residence Lipno, dat Vastbouw-onderdeel Vastbouw Czech ontwikkelt en bouwt, is deze week geopend. Het project, waarvoor een budget beschikbaar is van 10 miljoen euro, bestaat in totaal uit 47 vrijstaande en twee-onder-een-kap vakantievilla’s. Vastbouw kocht enkele jaren geleden, vrijwel meteen nadat het Tsjechische dochterbedrijf werd opgericht, een stuk grond van 22.193 vierkante meter […]

Het villapark Residence Lipno, dat Vastbouw-onderdeel Vastbouw Czech ontwikkelt en bouwt, is deze week geopend. Het project, waarvoor een budget beschikbaar is van 10 miljoen euro, bestaat in totaal uit 47 vrijstaande en twee-onder-een-kap vakantievilla’s. Vastbouw kocht enkele jaren geleden, vrijwel meteen nadat het Tsjechische dochterbedrijf werd opgericht, een stuk grond van 22.193 vierkante meter aan het Lipnomeer. Inmiddels zijn de eerste tien compleet ingerichte villa’s (budget: 2,5 miljoen euro) op het vakantiepark opgeleverd. De villa’s, waarvan de goedkoopste 154.000 euro kost, zijn volgens de ontwikkelaar geschikt als tweede huis of beleggingsobject. De woningen worden via diverse reisorganisaties aangeboden voor verhuur.

Reageer op dit artikel