nieuws

Thomaes treedt terug als bestuursvoorzitter Mosa

bouwbreed Premium

Arthur Thomaes stopt eind dit jaar als bestuursvoorzitter van tegelproducent Mosa. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Thomaes, die zestien jaar bij het bedrijf werkte, heeft het besluit in overleg met de Raad van Commissarissen en de aandeelhouders genomen. Mosa gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter, die de onderneming in “deze fase […]

Arthur Thomaes stopt eind dit jaar als bestuursvoorzitter van tegelproducent Mosa. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Thomaes, die zestien jaar bij het bedrijf werkte, heeft het besluit in overleg met de Raad van Commissarissen en de aandeelhouders genomen. Mosa gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter, die de onderneming in “deze fase van verdere internationalisering” zal gaan leiden.

Mosa levert jaarlijks zo’n zes miljoen vierkante meter tegels. Het vanuit Maastricht opererende bedrijf heeft zeshonderd werknemers.

Reageer op dit artikel