nieuws

Strukton Systems levert reisinformatiesysteem

bouwbreed

Strukton Systems gaat het dynamisch reisinformatiesysteem (DRIS) voor het busstation Tramplein in Purmerend leveren, installeren en onderhouden. De bouwer kreeg de opdacht van de gemeente Purmerend. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Strukton zorgt voor de ontwikkeling, fabricage en installatie van het systeem. Ook tekent de onderneming voor het functioneel en technisch beheer en het onderhoud […]

Strukton Systems gaat het dynamisch reisinformatiesysteem (DRIS) voor het busstation Tramplein in Purmerend leveren, installeren en onderhouden. De bouwer kreeg de opdacht van de gemeente Purmerend. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Strukton zorgt voor de ontwikkeling, fabricage en installatie van het systeem. Ook tekent de onderneming voor het functioneel en technisch beheer en het onderhoud voor een periode van tien jaar. Het Tramplein is het busstation van Purmerend. Midden 2014 zijn het stationsgebouw en één abri klaar. Na de zomer worden de wegen rond het busstation aangelegd en het tweede perron gebouwd. In december wordt het vernieuwde station in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel