nieuws

Showroom voor duurzame techniek

bouwbreed

Stadsontwikkelaar Walas Concepts opent een Nederlands bouwcentrum in Vancouver. Vanuit dit Dudoc Centrum kunnen bedrijven hun duurzame technieken presenteren op de West-Canadese markt. In Canada wordt enorm veel gebouwd en tegelijkertijd is er volgens initiatiefnemer Gerben van Straaten een inhaalslag gaande op het gebied van duurzaamheid. “Dingen die bij ons betrekkelijk gewoon zijn, zoals hr-ketels […]

Stadsontwikkelaar Walas Concepts opent een Nederlands bouwcentrum in Vancouver. Vanuit dit Dudoc Centrum kunnen bedrijven hun duurzame technieken presenteren op de West-Canadese markt. In Canada wordt enorm veel gebouwd en tegelijkertijd is er volgens initiatiefnemer Gerben van Straaten een inhaalslag gaande op het gebied van duurzaamheid. “Dingen die bij ons betrekkelijk gewoon zijn, zoals hr-ketels en triple-glas zijn daar innovaties, waar ze grote interesse in hebben.” Dudoc fungeert als permanente showroom en als uitvalsbasis voor de deelnemende bedrijven.

> ‘Een soort Holland House, maar dan permanent’

Reageer op dit artikel