nieuws

Scheiding van bezit corporatie risicovol

bouwbreed Premium

De invloed van de voorgenomen administratieve scheiding van het corporatiebezit in een commercieel en sociaal deel, is vergelijkbaar met de brutering in 1995. Dat concludeert het Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV). ”Deze operatie wordt individueel maatwerk voor corporaties, vereist heel veel evenwichtskunst om alle takken gezond te houden en verandert de financieringsstructuur in de sector enorm”, […]

De invloed van de voorgenomen administratieve scheiding van het corporatiebezit in een commercieel en sociaal deel, is vergelijkbaar met de brutering in 1995. Dat concludeert het Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV). ”Deze operatie wordt individueel maatwerk voor corporaties, vereist heel veel evenwichtskunst om alle takken gezond te houden en verandert de financieringsstructuur in de sector enorm”, schrijft het CFV.

Reageer op dit artikel