nieuws

Prijs voor financieel gezondste bedrijf gaat naar bouwer Sprangers

bouwbreed Premium

Sprangers Bouwbedrijf is winnaar van de Financieel Gezond Award 2014 van bureau Graydon. Het bedrijf, dat bestaat sinds 1796, is beoordeeld op de criteria van Graydon, waardoor 97 procent van alle bedrijven afvalt.

Graydon, dat veel onderzoek doet naar de kredietwaardigheid van bedrijven, is er op basis van zijn bevindingen van overtuigd geraakt dat Sprangers behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven. Het keurmerk is gebaseerd op een combinatie van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Met de status ‘financieel gezond’ kan Sprangers onderstrepen een betrouwbare partij te zijn om zaken mee te doen. De b&u-aannemer is actief in nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en planontwikkeling.

Reageer op dit artikel