nieuws

Oud-wethouder Karakus directeur Platform31

bouwbreed

Voormalig wethouder en PvdA-lijsttrekker in Rotterdam Hamit Karakus wordt directeur van Platform31. Hij volgt Adriaan Visser op. Die trad in mei van dit jaar aan als wethouder in Rotterdam namens een andere partij: D66. Karakus had als wethouder ruimtelijke ordening, wonen, vastgoed en stedelijke economie in zijn portefeuille. Voor hij in 2006 wethouder werd, was […]

Voormalig wethouder en PvdA-lijsttrekker in Rotterdam Hamit Karakus wordt directeur van Platform31. Hij volgt Adriaan Visser op. Die trad in mei van dit jaar aan als wethouder in Rotterdam namens een andere partij: D66. Karakus had als wethouder ruimtelijke ordening, wonen, vastgoed en stedelijke economie in zijn portefeuille. Voor hij in 2006 wethouder werd, was hij onder meer adjunct-directeur bij Atta. Platform 31 prijst zich gelukkig met zijn brede bestuurlijke en praktische ervaring op de terreinen waarop deze kennis- en netwerkorganisatie actief is. Per 1 september gaat hij aan de slag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels