nieuws

Nikkels bouwt woningen voor corporatie Rentree

bouwbreed

Nikkels bouwbedrijf uit Twello en woningcorporatie Rentree hebben een bouwteamovereenkomst getekend voor de bouw van 32 nieuwbouwwoningen in Deventer. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het project bestaat uit acht koopwoningen en 24 huurwoningen, waarvan acht woningen voor een- of tweepersoonshuishoudens. In de toekomst worden er ook appartementen gebouwd naast de eengezinswoningen. Het streven is om […]

Nikkels bouwbedrijf uit Twello en woningcorporatie Rentree hebben een bouwteamovereenkomst getekend voor de bouw van 32 nieuwbouwwoningen in Deventer. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het project bestaat uit acht koopwoningen en 24 huurwoningen, waarvan acht woningen voor een- of tweepersoonshuishoudens. In de toekomst worden er ook appartementen gebouwd naast de eengezinswoningen.

Het streven is om oktober dit jaar te beginnen met de bouw van de woningen. De eerste woningen zijn in het voorjaar van 2015 klaar.

Reageer op dit artikel