nieuws

Maak zelf een XL-foto

bouwbreed

Richt u uw camera vaak op torenhoge hijskranen, in de stad verrijzende torenflats of bruggen in aanbouw? En is het resultaat de moeite waard? Grijp dan nu uw kans, want wij plaatsen die foto’s graag in Cobouw.

Elke dag trekt een select gezelschap professionals eropuit om een XL Foto in het hart van de papieren Cobouw te leveren. In de zomeruitgaven van Cobouw, die van 21 juli tot en met 22 augustus wekelijks verschijnen, bieden we onze lezers de kans zelf die plek te vullen.

Welke foto’s doen mee? Het onderwerp van de foto moet bouwgerelateerd zijn. Dat kan variëren van bouwwerkzaamheden tot bijzondere architectuur. We zien graag mensen op de foto en hopen op inzendingen met een ‘vakantiegevoel’. Dat mogen ook in de zon rustende bouwvakkers zijn.

Let op: de foto moet minimaal

3 Mb groot zijn. Alleen foto’s die zijn voorzien van een bijschrift worden meegenomen in de selectie. Onder een bijschrift verstaan we een omschrijving van waar de foto is genomen, wanneer deze is gekiekt, wat erop is te zien en eventueel een anekdote: waarom wilde u deze foto zo graag maken?

De redactie van Cobouw kiest wekelijks de beste foto en publiceert deze in het hart van de zomerkrant; extra groot, XL. Alle inzendingen zijn te zien op www.Cobouw.nl.

U kunt uw XL Foto’s zelf uploaden op de Cobouw-Flickr-stream cobouw.nl/servicepagina/flickr of mailen naar lezersfoto@cobouw.nl. Insturen kan tot en met 15 augustus. We zien uw inzendingen vol spanning tegemoet.

Reageer op dit artikel