nieuws

Kuiken gebruikt “tour” om ruimere servicetijden te promoten

bouwbreed

Kuiken gebruikt “tour” om ruimere servicetijden te promoten

Tijdens de “landelijke tour” wil Kuiken laten zien, dat zij met haar landelijke servicedekking iedereen kan voorzien van elk gewenste service activiteit.

De machines van Kuiken maken dagelijks veel draaiuren en moeten daarom regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Maximale productiviteit en minimale stilstand zijn daarbij sleutelwoorden, die ervoor zorgen dat de klanten van Kuiken een beschikbaarheid eisen, die verder gaat dan de gewone kantooruren.

De servicetijden van Kuiken zijn verruimd en doordat de monteurs s’ nachts worden bevoorraad van onderdelen zijn ze snel paraat om storingen te verhelpen. Kuiken biedt verschillende onderhoudscontracten aan, toegesneden op de wensen van klant.

Kwalificatieronde Operators Club

Ook de kwalificatieronde voor de Volvo Operators Club Nederland vindt plaats op de drie vestigingen. De beste twee Nederlandse machinisten gaan door naar Europese Finale van Volvo, die dit jaar wordt gehouden in Alicante (Spanje), tijdens de Volvo Ocean Race. Wie lid wil worden kan zich aanmelden via www.volvo-operatorsclub.nl.

Reageer op dit artikel