nieuws

Kozijnen voor tweede maal hergebruikt

bouwbreed

Bewoners van Strijp-S werken aan een paviljoen uit hergebruikte materialen. Ze bouwen onder meer met de oude houten kozijnen uit renovatieproject Geestenberg, die vorig jaar ook al dienden als bouwstenen voor een paviljoen voor de Dutch Design Week. De kozijnen werden opgeslagen en worden nu weer gebruikt, maar dan in een paviljoen voor langere tijd, […]

Bewoners van Strijp-S werken aan een paviljoen uit hergebruikte materialen. Ze bouwen onder meer met de oude houten kozijnen uit renovatieproject Geestenberg, die vorig jaar ook al dienden als bouwstenen voor een paviljoen voor de Dutch Design Week. De kozijnen werden opgeslagen en worden nu weer gebruikt, maar dan in een paviljoen voor langere tijd, dat wordt geopend bij de start van de Dutch Design Week. Dan is er een foto-expositie te zien over Geestenberg en de renovatie van haar 269 huurwoningen.

Reageer op dit artikel