nieuws

Invisido van Tilmar ventileert hygiënisch

bouwbreed

Tilmar biedt met zijn Invisido een deurrooster voor overstroomventilatie. Het nagenoeg onzichtbare rooster uit aluminium profielen wordt deels boven op de deur en deels in het kozijn geplaatst. Deze montagewijze voorkomt dat onder de deur storende spleten ontstaan. Tilmar noemt het ook hygiënischer omdat de lucht dan geen vuil van de vloer meer mee kan […]

Tilmar biedt met zijn Invisido een deurrooster voor overstroomventilatie. Het nagenoeg onzichtbare rooster uit aluminium profielen wordt deels boven op de deur en deels in het kozijn geplaatst. Deze montagewijze voorkomt dat onder de deur storende spleten ontstaan. Tilmar noemt het ook hygiënischer omdat de lucht dan geen vuil van de vloer meer mee kan voeren. De vormgeving verhindert doorkijk van de ene kamer naar de andere. Het rooster zorgt ook voor akoestische demping, waardoor overspraak wordt beperkt. Het rooster komt in de standaardafmetingen 830 en 930 millimeter. Het is geschikt voor deurdiktes vanaf 35 millimeter en op afwijkende breedtes in te korten.

Reageer op dit artikel