nieuws

Hurks verkoopt gereed winkelcentrum Valkenburg

bouwbreed Premium

Hurks heeft voor het grootste deel van de winkels in het nieuwe winkelcentrum Aan de Kei in Valkenburg al gegadigden weten te vinden. Van de winkelruimte in het project van in totaal circa 35 miljoen euro is circa 80 procent verhuurd.

Dezer dagen is de verkoop gestart van de laatste 33 van de in totaal 53 appartementen die deel uitmaken van het geheel.

De bouwer ontwikkelt en realiseert het complete project. Dit bestaat uit 5100 vierkante meter winkels, een ondergrondse parkeergarage met 350 plaatsen en, zoals gezegd, 53 appartementen. De eindoplevering is medio 2016.

Hurks verzorgt samen met Ruijters Bedrijfsmakelaars de verhuur van de winkels. De Ruijters Groep (Pecu Beleggingsmaatschappij) koopt van Hurks het project inclusief de eerste twintig appartementen, die in de vrije sector worden verhuurd. Ruijters Vastgoedbeheer gaat het project zodra het gereed is in zijn geheel beheren.

Reageer op dit artikel