nieuws

Hotel Motel One

bouwbreed

Tegenover de RAI in Amsterdam komt hotel Motel One. Motel One is een Duitse keten van budget-designhotels. De bouw van het hotel is gestart in januari 2014. Naar verwachting wordt het hotel in het voorjaar van 2015 opgeleverd. Motel One wordt negen verdiepingen hoog en krijgt 315 kamers. Op de begane grond is 1000 vierkante […]

Tegenover de RAI in Amsterdam komt hotel Motel One. Motel One is een Duitse keten van budget-designhotels. De bouw van het hotel is gestart in januari 2014. Naar verwachting wordt het hotel in het voorjaar van 2015 opgeleverd. Motel One wordt negen verdiepingen hoog en krijgt 315 kamers. Op de begane grond is 1000 vierkante meter nog te verhuren winkel- en/of horecaruimte. Op de foto is Pleijsier Bouw uit Genemuiden bezig met het storten van beton voor de fundering.

Foto: Fotopersbureau Dijkstra

Reageer op dit artikel