nieuws

Gelderland subsidieert isolatie van particuliere koopwoningen

bouwbreed

De provincie Gelderland trekt 2,9 miljoen euro uit voor de isolatie van particuliere koopwoningen. De subsidieregeling wordt uitgevoerd door de gemeenten. Het geld is afkomstig uit de zogeheten Robuuste Investeringsimpuls. Dit programma is er onder meer op gericht de werkgelegenheid in de bouw op korte termijn te stimuleren. Voorwaarde om voor de financiële bijdrage in […]

De provincie Gelderland trekt 2,9 miljoen euro uit voor de isolatie van particuliere koopwoningen. De subsidieregeling wordt uitgevoerd door de gemeenten.

Het geld is afkomstig uit de zogeheten Robuuste Investeringsimpuls. Dit programma is er onder meer op gericht de werkgelegenheid in de bouw op korte termijn te stimuleren. Voorwaarde om voor de financiële bijdrage in aanmerking te komen is dat de projecten in 2014 of 2015 worden uitgevoerd. De subsidieregeling komt op het moment dat veel gemeenten geen budget meer hebben om subsidieaanvragen voor woningisolatie te honoreren. Het geld moet worden besteed aan onder meer de isolatie van daken, gevels en vloeren. Het maximum subsidiebedrag is 500 euro.

Reageer op dit artikel