nieuws

Duurzame leverancier nog niet ‘groen’ genoeg

bouwbreed

Duurzame leverancier nog niet ‘groen’ genoeg

Duurzaamheid in de cementindustrie, grondverzet en zandtransport staat nog in de kinderschoenen. Vooral bij kleinere ondernemers valt nog een wereld te winnen.

Hoofd inkoop Renée van den Heuvel van Movares probeert de drempel te verlagen met de ‘Duurzame Leverancier’. In de afgelopen vier jaar hebben 3400 leveranciers zich aangesloten, maar dat betekent niet per se dat zij ook al duurzaam werken. “Het is nog veel pionieren. In eerste instantie gaat het om kennis verspreiden en goede intenties.” Minimaal elke zes weken is er een bijeenkomst, zoals het open symposium bij Movares op 16 juli met oud-minister Cramer.

Lees morgen meer over de ‘Duurzame Leverancier’ in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel