nieuws

Dura Vermeer en Besix bouwen Leidse garage

bouwbreed

Dura Vermeer en Besix gaan de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt ontwerpen. Na deze pre-designfase kan worden overgegaan tot het tekenen van een design-, build-, maintain-contract. De parkeergarage biedt plek aan 425 auto’s verdeeld over vijf parkeerlagen. Ook wordt de garage voorzien van elektrische oplaadpunten. Het ontwerp is gemaakt door het Leidse Architectenbureau VVKH Architecten. Voor Besix […]

Dura Vermeer en Besix gaan de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt ontwerpen. Na deze pre-designfase kan worden overgegaan tot het tekenen van een design-, build-, maintain-contract.

De parkeergarage biedt plek aan 425 auto’s verdeeld over vijf parkeerlagen. Ook wordt de garage voorzien van elektrische oplaadpunten. Het ontwerp is gemaakt door het Leidse Architectenbureau VVKH Architecten.

Voor Besix en Dura Vermeer is dit de tweede parkeergarage die in Leiden wordt gerealiseerd. Eerder werd de ondergrondse parkeergarage onder de Lammermarkt gegund aan de combinatie.

Reageer op dit artikel