nieuws

Constructietacker zonder gasbekrachtiging

bouwbreed

Constructietacker zonder gasbekrachtiging

Dewalt brengt een serie constructietackers op de markt die niet langer zijn uitgerust met gasbekrachtiging. Hierdoor wordt de gebruiker niet langer blootgesteld aan schadelijke gassen die volgens de gereedschappenfabrikant ontstaan bij traditionele tackers.

Na de introductie van “de eerste gasvrije accuconstructietacker ter wereld’ komt Dewalt in september met een nog krachtiger opvolger, de DCN692 met koolborstelloze motor. Dit maakt een compacte behuizing mogelijk, waardoor gemakkelijker in krappe ruimtes kan worden gewerkt. De borstelloze motortechnologie wordt gecombineerd met de nieuwe XR 5,0Ah lithium-ion accu. De machine kan op twee snelheden worden ingesteld. Dewalt benadrukt de betrouwbaarheid van de tacker bij lage temperaturen en zijn veiligheid voor de gebruikers.      

Reageer op dit artikel