nieuws

Caribische orders voor dochters Janssen de Jong

bouwbreed Premium

Twee dochterbedrijven van Janssen de Jong gaan voor een nieuwe containerhaven op Aruba infrastructuur aanleggen en magazijnen en kantoren bouwen. Momenteel zijn de Arubaanse Wegenbouw Maatschappij en Algemeen Bouwbedrijf Albo Aruba al bezig met de uitbreiding van het maritieme deel van de containerhaven. Met de projecten, die circa anderhalf jaar in beslag nemen, is volgens […]

Twee dochterbedrijven van Janssen de Jong gaan voor een nieuwe containerhaven op Aruba infrastructuur aanleggen en magazijnen en kantoren bouwen. Momenteel zijn de Arubaanse Wegenbouw Maatschappij en Algemeen Bouwbedrijf Albo Aruba al bezig met de uitbreiding van het maritieme deel van de containerhaven. Met de projecten, die circa anderhalf jaar in beslag nemen, is volgens het bouwconcern een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid.

Janssen de Jong-onderdeel Eigen Woning Plan werkt intussen op Curaçao aan zijn vierde huisvestingsproject. Het project bestaat uit 84 middenklassewoningen die door Janssen de Jong ontwikkeld en gebouwd worden.

Reageer op dit artikel