nieuws

Bestekservice helpt meervoudig 
gebruik van daken online op weg

bouwbreed

Leven op Daken, promotor van meervoudig ruimtegebruik op daken, heeft een online bestekservice laten ontwikkelen voor alle soorten gebruiksdaken. Architecten en opdrachtgevers kunnen er (Stabu)bestekken mee maken voor de complete opbouwconstructie. De bestekservice gaat uit van een stappenplan waarvoor BDA Dakadvies de producten en systemen koos. Het ingenieursbureau controleert ook de uitvoering. Een keuzemenu wijst […]

Leven op Daken, promotor van meervoudig ruimtegebruik op daken, heeft een online bestekservice laten ontwikkelen voor alle soorten gebruiksdaken. Architecten en opdrachtgevers kunnen er (Stabu)bestekken mee maken voor de complete opbouwconstructie. De bestekservice gaat uit van een stappenplan waarvoor BDA Dakadvies de producten en systemen koos. Het ingenieursbureau controleert ook de uitvoering. Een keuzemenu wijst de gebruiker de weg. Diverse keuzes worden met foto’s toegelicht zodat de gebruiker die een bepaald type dak niet kent, ziet wat de bedoeling is. Het bestek voorziet ook in mogelijkheden voor detectie en signalering van lekken met onder meer het Smartex-systeem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels