nieuws

Aalberts Industries lijft producent Flamco in

bouwbreed

Aalberts Industries neemt Flamco, producent van expansievaten, toebehoren en bevestigingstechnologie, over. Hoeveel het concern daarvoor betaalt, is niet bekendgemaakt. Flamco heeft een jaaromzet van ongeveer 125 miljoen en telt zevenhonderd medewerkers. De producten van het bedrijf worden toegepast in verwarmings- en koelingsinstallaties voor woningen en gebouwen, een markt waarin Aalberts Industries een goede positie heeft […]

Aalberts Industries neemt Flamco, producent van expansievaten, toebehoren en bevestigingstechnologie, over. Hoeveel het concern daarvoor betaalt, is niet bekendgemaakt.

Flamco heeft een jaaromzet van ongeveer 125 miljoen en telt zevenhonderd medewerkers. De producten van het bedrijf worden toegepast in verwarmings- en koelingsinstallaties voor woningen en gebouwen, een markt waarin Aalberts Industries een goede positie heeft in Europa en Noord-Amerika. Aalberts Industries financiert de overname uit kredietfaciliteiten.

Reageer op dit artikel