nieuws

WIF zoekt koper voor ruim 3800 woningen

bouwbreed

Het Wooninvesteringsfonds (WIF) heeft Capital Value in de arm genomen om de verkoop te begeleiden van 3848 woningen. Het gaat om 114 complexen met 1975 eengezinswoningen, 1873 meergezinswoningen en dertien commerciële ruimten. De huurstroom bedraagt meer dan 25 miljoen euro. Biedingen op de hele portefeuille hebben de voorkeur, biedingen op afzonderlijke complexen worden in overweging […]

Het Wooninvesteringsfonds (WIF) heeft Capital Value in de arm genomen om de verkoop te begeleiden van 3848 woningen. Het gaat om 114 complexen met 1975 eengezinswoningen, 1873 meergezinswoningen en dertien commerciële ruimten. De huurstroom bedraagt meer dan 25 miljoen euro. Biedingen op de hele portefeuille hebben de voorkeur, biedingen op afzonderlijke complexen worden in overweging genomen. NRC Handelsblad meldt op gezag van een WIF-woordvoerder dat de portefeuille uit financiële nood in de etalage is geplaatst.

Reageer op dit artikel