nieuws

Wienerberger richt online ‘keramisch’ platform in

bouwbreed

Wienerberger wil met een online platform het keramisch bouwen bevorderen. Blogsite vision.wienerberger.nl toont onder meer voorbeeldprojecten met keramische bouwmaterialen en besteedt aandacht aan nieuwe bouwontwikkelingen. Geïnteresseerden kunnen daarover digitaal met elkaar van gedachten wisselen en hun ervaringen delen. De voorbeelden moeten mede de aanzet geven tot onder meer nieuwe toepassingen. Wienerberger besteedt ook online aandacht […]

Wienerberger wil met een online platform het keramisch bouwen bevorderen. Blogsite vision.wienerberger.nl toont onder meer voorbeeldprojecten met keramische bouwmaterialen en besteedt aandacht aan nieuwe bouwontwikkelingen. Geïnteresseerden kunnen daarover digitaal met elkaar van gedachten wisselen en hun ervaringen delen. De voorbeelden moeten mede de aanzet geven tot onder meer nieuwe toepassingen. Wienerberger besteedt ook online aandacht aan de technische realisatie van zulke nieuwe keramische ontwerpen.

Reageer op dit artikel