nieuws

Uneto-VNI zet zich in voor langer thuis wonen

bouwbreed Premium

Uneto-VNI gaat intensiever samenwerken met partijen uit de zorg en de industrie om ouderen meer mogelijkheden te bieden bij het langer zelfstandig thuis wonen. De brancheorganisatie heeft daartoe een intentieverklaring getekend met Stichting Kien, Fedet, ExperTel, VitaValley en Coöperatie Slimmer Leven 2020. De organisaties verklaren onder meer dat zij kennis gaan delen en projecten gaan […]

Uneto-VNI gaat intensiever samenwerken met partijen uit de zorg en de industrie om ouderen meer mogelijkheden te bieden bij het langer zelfstandig thuis wonen. De brancheorganisatie heeft daartoe een intentieverklaring getekend met Stichting Kien, Fedet, ExperTel, VitaValley en Coöperatie Slimmer Leven 2020.

De organisaties verklaren onder meer dat zij kennis gaan delen en projecten gaan opzetten die helpen langer zelfstandig thuis wonen mogelijk te maken door de inzet van innovatieve technologie. Ook de provincie Gelderland ondersteunt het initiatief.

Reageer op dit artikel