nieuws

TivoliVredenburg ‘lekt’ nog maanden geluid

bouwbreed

De popzaal van muziekcentrum TivoliVredenburg heeft geluidslekken. Dat staat in een brief die Burgemeester en Wethouders van Utrecht aan de gemeenteraad hebben gestuurd. Het duurt naar verwachting nog maanden voordat duidelijk is welke maatregelen helpen tegen de geluidsoverdracht. Er werden nog andere foutjes ontdekt. Zo sluiten niet alle deuren goed af, moet de klimaatinstallatie nog […]

De popzaal van muziekcentrum TivoliVredenburg heeft geluidslekken. Dat staat in een brief die Burgemeester en Wethouders van Utrecht aan de gemeenteraad hebben gestuurd. Het duurt naar verwachting nog maanden voordat duidelijk is welke maatregelen helpen tegen de geluidsoverdracht. Er werden nog andere foutjes ontdekt. Zo sluiten niet alle deuren goed af, moet de klimaatinstallatie nog worden afgesteld en zijn er sluiproutes om zonder kaartjes de zaal in te komen. Het pand, dat december vorig jaar door Heijmans werd opgeleverd, draait nu proef. De akoestiek is erg goed, meldt het college.

Reageer op dit artikel