nieuws

Strijd over zorgcomplex nog niet gestreden

bouwbreed

Stichting Groenhuysen is gedeeltelijk in het gelijk gesteld in het kort geding dat de ouderenzorgorganisatie had aangespannen tegen woningcorporatie AlleeWonen. Volgens Groenhuysen voldoet het nieuwe ouderenzorgcomplex Bloemschevaert in Roosendaal dat AlleeWonen heeft laten bouwen, niet aan de bouweisen. Daarom weigert Groenhuysen het complex in gebruik te nemen en huur te betalen. Voor de rechter is […]

Stichting Groenhuysen is gedeeltelijk in het gelijk gesteld in het kort geding dat de ouderenzorgorganisatie had aangespannen tegen woningcorporatie AlleeWonen. Volgens Groenhuysen voldoet het nieuwe ouderenzorgcomplex Bloemschevaert in Roosendaal dat AlleeWonen heeft laten bouwen, niet aan de bouweisen. Daarom weigert Groenhuysen het complex in gebruik te nemen en huur te betalen. Voor de rechter is niet duidelijk geworden wat beide partijen overeengekomen zijn. AlleeWonen beroept zich op het definitief ontwerp, terwijl Groenhuysen het programma van eisen en een tussentijdse nota van wijzigingen als uitgangpunt neemt. De meeste vorderingen wijst de rechter daarom af.

Reageer op dit artikel