nieuws

Schultz: Leidend zijn in water en duurzaamheid

bouwbreed Premium

Nederland kan helpen bij de aanpak van de groeiende watergerelateerde problemen in stedelijke delta’s wereldwijd, stelde minister Schultz van Haegen gisteren tijdens de International Water Week in Singapore. “We willen leidend zijn in de wereld van water en duurzaamheid. Ik voel het als een morele verplichting onze kennis snel en breed beschikbaar te maken.” Overstromingen, […]

Nederland kan helpen bij de aanpak van de groeiende watergerelateerde problemen in stedelijke delta’s wereldwijd, stelde minister Schultz van Haegen gisteren tijdens de International Water Week in Singapore. “We willen leidend zijn in de wereld van water en duurzaamheid. Ik voel het als een morele verplichting onze kennis snel en breed beschikbaar te maken.” Overstromingen, bodemdaling, watertekorten en vervuiling vragen om oplossingen waarmee Nederland in de loop van 800 jaar werken met water volop ervaring heeft opgedaan, was haar boodschap. Ze bezoekt deze week ook Myanmar, een land met eveneens een lange traditie van leven met water.

Reageer op dit artikel