nieuws

Radiator levert warmte en topkoeling

bouwbreed

Vogel & Noot biedt met zijn ULOW-E2 een convector voor een aanvoertemperatuur van minder dan 40 graden Celsius. De convector draait op conventionele installaties en kan volgens de leverancier uit Maarn ook uit de voeten met warmtepompen of een systeem met zonnecollectoren. De radiator is tevens geschikt voor topkoeling. Watervoerende platen aan de voor- en […]

Vogel & Noot biedt met zijn ULOW-E2 een convector voor een aanvoertemperatuur van minder dan 40 graden Celsius. De convector draait op conventionele installaties en kan volgens de leverancier uit Maarn ook uit de voeten met warmtepompen of een systeem met zonnecollectoren. De radiator is tevens geschikt voor topkoeling. Watervoerende platen aan de voor- en achterzijde vergroten de afgifte. De regeling ‘denkt’ mee en past de afgifte aan de omstandigheden aan; bijvoorbeeld door op een gegeven moment ventilatoren in te schakelen die de natuurlijke convectie ondersteunen.

Reageer op dit artikel