nieuws

Projectontwikkelaar OVG ziet af van beursgang

bouwbreed

Projectontwikkelaar OVG ziet af van plannen om via een zogeheten blind pool geld op de beurs op te halen om kantoren te kopen. Dat zegt topman Coen van Oostrom in een interview met Het Financieele Dagblad. De afgelopen drie maanden is die mogelijkheid onderzocht maar volgens Van Oostrom is een beursgang ‘formeel en duur’ en […]

Projectontwikkelaar OVG ziet af van plannen om via een zogeheten blind pool geld op de beurs op te halen om kantoren te kopen.

Dat zegt topman Coen van Oostrom in een interview met Het Financieele Dagblad.

De afgelopen drie maanden is die mogelijkheid onderzocht maar volgens Van Oostrom is een beursgang ‘formeel en duur’ en overbodig omdat er voldoende interesse is van institutionele beleggers om in een niet-genoteerd vastgoedvehikel te stappen. Verder wil hij nog niets over zijn plannen kwijt. “Wij maken na de zomer bekend binnen wat voor vehikel we dat gaan doen en welk vastgoed we zullen kopen.”

Reageer op dit artikel