nieuws

Prijs voor Rotterdam Central District

bouwbreed

Rotterdam Central District heeft de jaarlijkse WPM Groep/Vastgoedmarkt Stib Award in de wacht gesleept. Juryvoorzitter Henk Jagersma maakte de winnaar op de Provada bekend. De StiB Award wordt sinds 2013 toegekend aan de meest succesvolle, recent voltooide gebiedsversterking binnen Nederland, die op een onderscheidende manier bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en de dynamiek […]

Rotterdam Central District heeft de jaarlijkse WPM Groep/Vastgoedmarkt Stib Award in de wacht gesleept. Juryvoorzitter Henk Jagersma maakte de winnaar op de Provada bekend. De StiB Award wordt sinds 2013 toegekend aan de meest succesvolle, recent voltooide gebiedsversterking binnen Nederland, die op een onderscheidende manier bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en de dynamiek van een stad, stadsdeel of dorp. Amsterdam Arena Poort, Amsterdam The Bank en Burdaard MFC Het Spectrum waren ook genomineerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels