nieuws

Nico de Vries gasthoofdredacteur voor één dag

bouwbreed

Nico de Vries gasthoofdredacteur voor één dag

De redactie van Cobouw verwelkomt vandaag Nico de Vries, topman van BAM. Hij leidt als gasthoofdredacteur van Cobouw de ochtendvergadering en bepaalt voor een belangrijk deel de redactionele invulling van Dagblad Cobouw en Cobouw.nl.

Een belangrijk thema voor De Vries is grenzen verleggen. Grenzen op het gebied van samenwerking, landsgrenzen, grenzen op elk denkbaar gebied. “De bouw is groter dan Nederland, en groter dan de bouw alleen,” aldus De Vries. In de donderdageditie van Dagblad Cobouw verschijnt een uitgebreid interview waarin hij in gesprek gaat met topman Jan Hendrik Dronkers van Rijkswaterstaat.

De stelling van De Vries

Bezoekers van Cobouw.nl kunnen via twitter reageren op de stelling van De Vries: ‘De bouw is niet trots genoeg op haar bijdragen aan de samenleving’. Gebruik bij je reactie #Cobouw zodat jouw reactie in het twitterblok op Cobouw.nl verschijnt!

Reageer op dit artikel