nieuws

Nestinox brengt lijn in glazen panelen

bouwbreed Premium

Nestinox uit Best distribueert de Sirio F; een bevestigingssysteem voor glazen balustrades van het Italiaanse Oxidal. Het bijzondere zit volgens de leverancier in de verstelpunten die om de 25 centimeter zijn aangebracht in de profielen. Met deze punten zijn glazen panelen in de woorden van het bedrijf ‘perfect’ uit te lijnen, zonder er een bovenleuning […]

Nestinox uit Best distribueert de Sirio F; een bevestigingssysteem voor glazen balustrades van het Italiaanse Oxidal. Het bijzondere zit volgens de leverancier in de verstelpunten die om de 25 centimeter zijn aangebracht in de profielen. Met deze punten zijn glazen panelen in de woorden van het bedrijf ‘perfect’ uit te lijnen, zonder er een bovenleuning op te monteren. Mede daardoor vergt de montage minder tijd dan concurrerende systemen. De panelen zijn zonder speciaal gereedschap in positie te brengen. In de profielen passen glasplaten van 17,52 tot 21,52 millimeter dik.

Reageer op dit artikel