nieuws

Kansen in Canada voor bouwers

bouwbreed

Kansen in Canada voor bouwers

Historische banden maken dat Nederlandse bedrijven een streepje voor hebben in Canada. Professor Anke van Hal ziet legio kansen voor Nederlandse bouwers.

Gebrekkige isolatie en verouderde installaties, dat trof Anke van Hal aan toen ze een paar jaar terug met studenten Canada bezocht. De lage energieprijzen bleken voor niemand een stimulans om zuinig met energie om te springen.

Maar de hoogleraar duurzaam bouwen in Delft en Nyenrode voelde ook dat er een kentering gaande was. Het besef voor duurzaamheid groeide en er was grote interesse voor de Nederlandse kennis op dat gebied. Het vormde de basis voor Parallel52, een samenwerkingsverband tussen de twee landen op het gebied van duurzaam bouwen.

Lees meer over Parallel52

Reageer op dit artikel